Welkom op de website van Koninklijke Schaakkring Deurne
 
Clubkampioenschap palmares
    
   Palmares Clubkampioenschap

 
Editie Eerste Tweede Derde
2018 - 2019 Helmut Froeyman 9/9 Robert Schuermans 7/9 Maurice Engelaer 6.5/9
2017 - 2018 Robert Schuermans 9/9 Victor Vasilescu  8/9 Bob Van Lil 6/9
2016 - 2017 Helmut Froeyman 8/9 Marcel Van Herck  7.5/9 Steven Liekens 6/9
2015 - 2016 Robert Schuermans 9/9 Bob Van Lil 6.5/9 Steven Liekens 6/9
2014 - 2015 Robert Schuermans 8/9 Helmut Froeyman 7.5/9 Marcel Van Herck 7/9
2013 - 2014 Robert Schuermans 8/9 Bob Van Lil 7.5/8 Greta Foulon 6.5/9
2012 - 2013 Helmut Froeyman 8.5/9 Robert Schuermans 8/9 René Beniest 6.5/9
2011 - 2012 Helmut Froeyman 8.5/9 Robert Schuermans 8/9 Jitte Van Tilburgh 7/9
2010 - 2011 Marcel Van Herck 8/9 Pieter Tolk 8/9 Helmut Froeyman 8/9
2009 - 2010 Helmut Froeyman 8/9 Enes Basic 6.5/9 Robert Schuermans 6/9
2008 - 2009 Marcel Van Herck 8.5/9 Guy Dugailliez 6.5/9 Helmut Froeyman 6/9
2007 - 2008 Helmut Froeyman 9/9 Robert Schuermans 7/9 Greta Foulon 6.5/9
2006 - 2007 Robert Schuermans 7.5/9 Rudi Knors 7.5/9 Marcel Van Herck 7.5/9
2005 - 2006 Marcel Van Herck 7.5/9 Stijn Vanderbeken 7/9 Arie Werksma 7/9
2004 - 2005 Marcel Van Herck 7/9 Arie Werksma 7/9 Robert Schuermans 6.5/9
2003 - 2004 Arie Werksma 7.5/9 Marcel Van Herck 7/9 Robert Schuermans 6.5/9
2002 - 2003 Marcel Van Herck 7.5/9 Pieter Tolk 7.5/9 Robert Schuermans 7/9
2001 - 2002 Rudi Knors 7.5/9 Robert Schuermans 7/9 Pieter Tolk 7/9
2000 - 2001 Robert Schuermans 7/9 Rudi Knors 6,5/9 Fernand Decombes 6,5/9
1999 - 2000      
1998 - 1999 Ronny Weemaes 10,5/12 Robert Schuermans 10,5/12 Fernand Decombes 4,5/11
1997 - 1998 Ronny Weemaes 10,5/12 Robert Schuermans 7,5/12 Marc Moors 6,5/12
1996 - 1997 Ronny Weemaes 10,5/12 Robert Schuermans 7,5/12 Joeri Beugnier 6,5/12
1995 - 1996 Ronny Weemaes 8/10 Robert Schuermans 7,5/10 Greta Foulon 5,5/10
1994 - 1995 Robert Schuermans 5/7 Ronny Weemaes 5/7 Rudi Braspenning 5/7
1993 - 1994 Robert Schuermans 4,5/6 Ronny Weemaes 4/6 Greta Foulon 3/6
1992 - 1993 Robert Schuermans 6/7 Ronny Weemaes 5,5/7 Greta Foulon 5/7
1991 - 1992 Ronny Weemaes 4/4 Robert Schuermans 3,5/4 Marc Moors 3/4
1990 - 1991
1989 - 1990 Robert Schuermans 7/8 Paul Van Herck 5/8 Moors - Foulon 4/8
1988 - 1989 Danny Proost 4/5 Daniel Sadkowski 3,5/5 Robert Schuermans 3/5
1987 - 1988      
1986 - 1987      
1985 - 1986 Marc Van Geldorp 6/9 Jan Rooze 6/9 Gorik Cools 5,5/9
1984 - 1985 Thierry Penson 7,5/8 Rene Beniest 7/8 Danny Proost 4,5/8
1983 - 1984      
1982 - 1983      
1981 - 1982      
1980 - 1981      
1979 - 1980 Gorik Cools 25 Thierry Penson 22 Marc Van Geldorp ??
1978 - 1979 Daniel Sadkowski 18 Marc Van Geldorp 14 Robert Schuermans 13
1977 - 1978 Jean Moeyersons 7,5 Thierry Penson 7,5 Robert Schuermans 7
 
We willen graag de volledige historiek van ons Clubkampioenschap reconstrueren.
We vragen onze leden om in hun archief te duiken en ons de ontbrekende gegevens te bezorgen.
De webmaster kijkt uit naar jullie mailtjes.