Welkom op de website van Koninklijke Schaakkring Deurne
 

Verslagje 58ste Kersttornooi, vrijdag 20 december 2019

Het was volle bak tijdens deze editie van het kersttornooi. Hoewel er maximaal 20 ploegen kunnen worden toegelaten, kon er door creatief opstellen van de borden nog een 21ste ploeg bestaande uit reservespelers deelnemen.
Dat het leuk en spannend beloofde te worden was op voorhand duidelijk, want niet minder dan drie clubs konden aanspraak maken om de wisselbeker definitief in huis te halen: TSM, Club64 Beveren en Moretus Hoboken.
De spanning werd evenwel niet de volledige avond vastgehouden, want na ongeveer tweederde van de maximale speeltijd werd al duidelijk dat de wisselbeker nog even in dienst blijft.
De strijd ging dan nog enkel tussen Borgerhout en Brasschaat en het werd Remise Brasschaat die de beker kon wegkapen.

Wellicht zal de grote opkomst te maken hebben met de gezellige sfeer die er heel de avond heerst, met een spannende schaakpartij, de tombola, een mooie boekenstand van De Beste Zet en uiteraard een hapje en een drankje waar de lokaalhouders voor zorgen.
Dus voor volgend jaar tijdig inschrijven (!) en dan kunnen de drie bovengenoemde clubs nog eens een poging wagen de wisselbeker te veroveren.

 

  Winnaar Remise Brasschaat
ontvangt de wisselbeker uit handen
van voorzitter Robert Schuermans.

PROFICIAT !
   
   
   

De uitslagen

De rangschikking